Jakt er spennende, jakt er gøy og jakt får deg ut i naturen. Enten om du har med børsa eller kameraet som våpen vil naturen være der for deg og gi deg ro i sjelen.

Men vi har alle vært der, i den lange ventetiden. Tiden mellom hvert dyr du observerer kan være lang og treg og er noe ingen er spesielt glad i. Derfor har vi alle ting vi foretar oss i slike stunder. Noe som har blitt mer populært og tilgjengelig i det siste er norske spilleautomater. Dette er noe som alltid er tilgjengelig i jakkelomma eller toppen av sekken din. Nå som vi har 4G dekning i skog og fjell er det lett å ha noe som få tiden til å gå.

Spill for deg

Norge har et mangfold av spilleautomater og tjenester for alt og alle. Det finnes en uendelig mengde med spill med ulike temaer og konsepter. Under har vi nevnt noen som passer perfekt for en litt for lang skogtur.

  • Aztec Warrior Princess er et spill som akkurat har blitt lansert. Det actionfylte spillet har blitt utviklet i samarbeid med kvalitetsprodusenter og kan garantere moro. Grafikken er tenkt så bra at det er bare utsikten på skogturen din som kan måle seg.
  • Power Plant er et navn som det stråler stil av, bokstavelig talt. Det er et spill som ikke passer helt sammen med de tradisjonelle automatene, så det er litt å sette seg inn i mens du sitter rundt bålet. Det futuristiske spillet gir deg en følelse av fremtiden og et lite avbrekk fra naturen.
  • Sunny Shores er for de sure norske høstdagene. Det er et fantastisk sommerspill med lyse og klare farge, søte fruktfigurer og strender i alle retninger. Du kommer nok til å lengte etter sol og sommer etter å ha spilt dette spillet.
  • Copy Cats inneholder noen søte katter som ikke er fult like skumle som kattene som gjemmer seg i skogene rundt deg. Spillets figurer passer sammen med de enda søtere gevinstene som gjemmer seg i spillet.