Høsten er perfekt for turer ut i naturen på jakt. Enten du liker å dra på fjellet, marken eller skogen så har alle jaktfolk noe til felles – vi kjeder oss ofte. Ja, vi kan snakke igjen og igjen om hvor herlig det er å dra på jakt, men vi unnlater ofte å fortelle om hvor mye venting og kjedelige stunder vi hadde. Men har du derimot noe å holde på med under disse stundene vil jaktturen være mye mer underholdene.

Penn og papir

Dette tipset virker kanskje litt intuitivt, men du kommer langt på vei med litt papir og en penn. Mange får mye ut av å skrive ned tankene sine og lese dem igjen senere. Kanskje du kan skissere litt, eller tegne et lite kart til en ny og god jaktplass? Kanskje du kan tegne opp noen spill sammen med en venn på tur? Dersom du er alene på tur faller også en god bok inn under denne kategorien.

Spill og teknologi

Tilgang på internett i skogen blir mer og mer vanlig. Dersom du skal ut på jakt i isolerte områder kan du fortsatt streame musikk og filmer, og surfe på nett.

Fikk du ikke noe jaktbytte på turen trenger du ikke å bli skuffet. Med casino på nett kan du nemlig skaffe deg et alternativt bytte i form av penger på turen ut i skogen. Kanskje du kommer hjem med en gunstig gevinst?

Foto og film

Vi trenger ikke alltid å jakte med geværet vårt. Et kamera er også et perfekt våpen for å skaffe seg noen gode bytter. Her har du også fortsatt noe å vise frem til venner og familie når du kommer hjem igjen. Vi er også sikre på at barna vil sette mer pris på et bilde av en glad kanin enn kaninstuing til middag. Med et kamera kan du med litt trening bli flinkere til å bevare minnene du fikk når du var ute på tur.